Rabu, 27 April 2022

Puisi Sunda Banten Asep Syaeful Bahri

 Puisi Sunda Banten Asep Syaeful Bahri



Mandi Kesang


Cai ngucur sakabeh awak

Asa tanaga teu beak-beak

Lain papatah hirup mah hese

Ngarana geh jalema digawe



Aya Nu Keur Diinget-Inget


Hiliwir angin tiis ka kulit

Aya nu datang hese ka indit



Lomba Kahayang


Ari sia sagala hayang

Hayang ieu

Hayang itu

Hayang nu ieu

Hayang nu itu

Batur boga ieu

Hayang nu kieu

Batur boga itu 

Hayang nu itu