Rabu, 16 Februari 2022

Puisi-Puisi Sunda Banten Asep Syaeful Bahri

Puisi Sunda Banten Asep Syaeful Bahri




Rawa Pincang

:Sepatan Timur


Nyeuri lain nyeuri ku dinyeu-nyeuri,

Nyeuri karna nyieun kasalahan deui.




Rawa Beureum

:Sepatan Timur


Lain disipuh, lain kugetih.

Aya budak keur mulas cai. 




Kali Mati

:Teluknaga


Sagalana geus disiapkeun,

urang tinggal ngarawatna. 



____

Penulis

Asep Syaeful Bahri, lahir di Tangerang, 8 April 1989. Kini bekerja sebagai guru Seni Budaya di SMK Buddhi Tanah Gocap—Tangerang.





Kirim naskah ke

redaksingewiyak@gmail.com